Welkom bij AbilityQuest


Ontdek je mogelijkheden.


Foto: Toine Aretz

AbilityQuest gaat voor duurzame ontwikkeling van trainers, coaches en bestuurders binnen de sport. Dit doen wij door middel van opleidingen volgens de kwalificatiestructuren van NOC*NSF en trajecten op maat. Wij zijn o.a. exclusief partner van de Nederlandse Volleybalbond.

Opleiding

Opleidingen en workshops voor trainers, coaches en bestuurders. Op het gebied van techniek, tactiek, mentaal, fysiek en opleidingsbeleid.
Meer info >

Coaching on-the-job

Begeleiding in de eigen praktijk van trainers/coaches. Op het gebied van strategie, ontwerpen, planning, trainen/coachen en gedrag.
Meer Info >

Teambuilding

Profiling en activiteiten gericht op beter samenwerken, begrijpen van voorkeursgedrag, effectief communiceren en leiderschap.
Meer info >


"Al meer dan 20 jaar in het trainersvak, sinds 2009 opleider bij de volleybalbond en sinds 2007 het gezicht achter AbilityQuest"

Patrick CollarisPartner Nevobo

In de regio zuid zijn wij exclusief partner van de Nevobo voor trainerscursussen op niveau 2 en 3 volgens de Kwalificatie Structuur Sport (NOC*NSF). Tevens leiden wij de opleiders, leercoaches en PvB beoordelaars op voor de Nevobo.

Klik hier voor meer info!

Aanbod

Beginnerscursussen*
Volleybal Trainer 2 (VT2)
Volleybal Trainer 3 (VT3)
Coaching on-the-job


* trainen, coachen, technische commissie.

Informatie!